Mia Ju Stange van ACTIVEON Nederland: “Met FNKE hebben wij een sterke PR partner gevonden die het verhaal van ACTIVEON goed kan overbrengen bij onze doelgroep. Net als ACTIVEON is FNKE een jong bedrijf dat zich vol enthousiasme op deze uitdaging heeft gestort en met inventieve ideeën voor PR, events en social deze opdracht heeft gewonnen. FNKE snapt ACTIVEON en dat gaat Nederland de komende tijd merken.”

Bram Jeurissen van FNKE: “Wij zijn ontzettend trots en blij dat we met ons jonge maar ervaren team voor een global brand en A-merk als ACTIVEON mogen werken. Als consultants hebben wij jarenlange ervaring met het in de markt zetten van nieuwe merken zoals AirWheel en JEE-O. ACTIVEON herkent ons enthousiasme en waardeert de ideeën die wij hebben voor dit nieuwe merk.”

Over ACTIVEON

ACTIVEON heeft unieke camera’s waarmee je schitterende FullHD 1080p opnames kunt maken. Alle ACTIVEON camera’s zijn voorzien van een handig ingebouwd display en WiFi, waardoor je de camera met de ACTIVEON-app kunt bedienen. ACTIVEON onderscheidt zich van andere action camera’s door het gemak, de kwaliteit en de prijs. De camera’s zijn nu al te verkrijgen bij de grotere winkelketens en webshops in Nederland.

Over FNKE

FNKE is een Arnhems PR bureau dat merken ziet als brandstof en consumenten als zuurstof. Twee elementen die zonder energie van buitenaf niet op elkaar reageren. Onze vonk creëert de ultieme verbinding en laat ze vlammen. FNKE vertelt verhalen over merken die er toe doen, over de mensen achter de merken. Waarom doen onze klanten wat ze doen en wat willen zij daarmee bereiken? Het antwoord daarop is het DNA van het merk en daar bouwen wij op verder.