Even voorstellen
Inmiddels draai ik al een kwart eeuw mee op de aardbol en heb ik mijn toekomstdroom reclame maken verder uitgediept. Creatieve concepten bedenken en verhalen schrijven vind ik nog steeds het allerleukst. Tijdens mijn opleiding leerde in dat een merk, dienst of product promoten zoveel meer is dan de reclames op tv en social media. Begin dit jaar studeerde ik af aan de master Communicatie & Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Mijn eerste werkervaring deed ik op als interim marketing communicatie bij USG Professionals. Gedetacheerd in de wondere wereld van airconditioning en warmtepompen werd ik enthousiast bij het bedenken van content en schrijven van teksten. Via LinkedIn zag ik de vacature van PR-consultant bij FNKE. Een vacature die feilloos aansluit bij de onderdelen in mijn werk waar ik enthousiast van werd. Met het schrijven van een brief startte een avontuur in PR. FNKE zag in mij een goede reismaat en dat zorgde voor een match!

Reis-, polonaise- en wedstrijdkriebels
Als echte millennial beperkt mijn drang naar avontuur zich niet tot het werkveld. Het maken van verre reizen en het ontdekken van andere culturen staan hoog op mijn bucketlist. Verdwalen in de souks van Fez, paraderen over de Walk of Fame in LA en dobberen in een kano in Zweden zijn voor mij ervaringen met een gouden randje. Mijn droomreis? Met de Trans-Mongolië Express treinen door Rusland en Mongolië.

Opgegroeid in het mooie zuiden van Nederland maken mijn reiskriebels ene keer per jaar plaats voor polonaise kriebels. Voor de Vastelaovend (carnaval is écht iets anders) keer ik ieder jaar terug naar mijn thuishonk Venray: ‘t Pielhazenriek. Daar drinken, dansen, zingen en lachen we vier dagen lang met familie en vrienden.

Na deze vier dagen keer ik terug naar Nijmegen, waar ik mijn wedstrijdkriebels wekelijks spaar voor de zondag. Samen met mijn teamies van Dames 11 hockeyen we ons glansrijk door de wedstrijd. Op naar de derde helft.

The match continues…
Ruim een week geleden begon ik bij FNKE. Ik ben mega enthousiast over mijn nieuwe werkplek en nog lang niet klaar met het verkennen van de PR-wereld. Iedere dag leer ik over inbound PR, teksten schrijven, content marketing en nog veel meer. In mijn functie wil ik doorgroeien naar een kick-as strategische PR-consultant. Een die moeiteloos inhakers voor onze klanten ziet en met campagnes steeds de juiste snaar weet te raken bij de doelgroep.