Mijn vrienden omschrijven mij als een...

...enthousiaste en nieuwsgierige meid met pit. Al sinds mijn 15e ben ik samen met mijn vriend Jelle. Met zijn tweeën wonen wij in ons knusse appartementje in Olst. Mocht je niet weten waar Olst ligt, wat ik ook volledig begrijp, zie hier Google maps. Op vakantie duik ik graag. Ik laat dan wel altijd eerst iemand anders van de boot springen, want ik ben geen liefhebber van de open zee. Je weet per slot van rekening nooit wat er onder je zwemt. Zodra de anderen in het water zijn en zij de haaien en krokodillen (die onder de boot op mij lagen te wachten) hebben weggejaagd, spring ik het water in. Een echte held op sokken... Van de Hollandse keuken ben ik geen groot fan. Blijer maak je me met een heerlijke poké bowl. En nee, dan bedoel ik niet die van Ash Ketchum. Verder wil je geen spelletjes met mij spelen of een zakje m&m’s met mij delen...

 

Robin voorstelblog - header

 

Een reislustig familiemens

Als ik nu een vriendenboekje zou invullen met een lekkende glitterpen, zette ik onder het kopje hobby’s: reizen en tijd spenderen met mijn vrienden en familie. Ik ben gek op het ontdekken van andere culturen en heb de afgelopen jaren een aantal mooie reizen gemaakt: Thailand, Amerika, Mexico, Indonesië, Maleisië… Het bijzondere aan reizen vind ik dat je (vaak ongepland) de mooiste ervaringen opdoet. Op mijn twaalfde was ik er ook heilig van overtuigd dat, als ik eenmaal volwassen was, ik ging emigreren. Missie mislukt. En deze ambitie is ook totaal verdwenen. Als geboren en getogen Olstenaar kan ik me niet voorstellen dat ik ooit mijn dorp verlaat voor een andere plek. Ik hoor je al denken: saai… Zeker niet! In een dorp wonen heeft hartstikke veel voordelen ;)

 

We hebben een match!

Nog voor het behalen van mijn diploma was ik op zoek naar mijn eerste ‘grote mensen’ baan. Ik nam mijzelf voor om mijn zoektocht op tijd te beginnen, zodat ik niet na het afstuderen een paar maanden zonder baan zou zitten. Net als Hannah zag ik de vacature Junior PR-consultant bij FNKE op de alumni-pagina van de opleiding Communicatie van de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Een paar dagen na het sturen van mijn sollicitatiebrief kreeg ik een belletje van Bram, ik mocht op gesprek komen! Na het behalen van mijn diploma startte ik met mijn proefweek. De proefweek pakte goed uit. We’ve got a match!

 

Mijn drijfveren en toekomstdromen

Mijn belangrijkste drijfveer is gelukkig zijn. Aangezien ik een groot deel van de week werkend doorbreng, is leuk werk waar ik gelukkig van word heel belangrijk. Bij FNKE zit ik helemaal om mijn plek. Ik heb een uitdagende en dynamische baan met gezellige collega’s. Iedere dag haal ik hier energie uit. Ik geniet van de afwisseling in werkzaamheden en het werken voor verschillende klanten. Mijn toekomstplannen? Doorgroeien tot een buitengewoon creatieve en strategische senior PR-consultant.