Wat is FNKE TIME?

FNKE helpt je om uit de comfortzone te stappen en verrast je met nieuwe inzichten en een frisse blik. Hoe sta je ervoor met jouw merk of product? Welke richting kan je in 2016 / 2017 volgen? Welke trends en issues hebben invloed op wat jij doet en zou je dus moeten omarmen? FNKE beantwoordt al deze vragen en meer met FNKE TIME.

Hierbij heb je twee uur lang de beschikking over twee consultants van FNKE. Waarom doe je wat je doet? Wat is het product? Welke associaties of media past hierbij? Hoe bereik je die? Wat kan je zelf doen? En met welke middelen? Wat mis je nog en waar kan je snel slagen maken?

We duiken dus de diepte in en halen samen met jou de beste ideeën naar boven, scherpen die aan en werken die uit tot een beknopt verslag. Nadat je bruisend van de inspiratie en vol concrete ideeën uit deze sessie komt, kun je er zelf mee aan de slag.

Voor wie is FNKE TIME?

Vanochtend hebben we de eerste FNKE TIME gedaan met een relatief nieuw maar succesvol grafisch ontwerp bureau. Zij zijn succesvol met autonoom werk maar hebben het gevoel dat ze dit autonome werk ook goed in opdracht kunnen doen. Maar hoe bereik je die opdrachtgevers?

Wie zijn er de beslissers en kun je ze bereiken met koud bellen? Door het stellen van slimme vragen bleek er voldoende munitie aanwezig als basis voor een serie met toffe verhalen. Verhalen die haken aan actualiteiten en maatschappelijk thema’s. Van push naar pull dus. Met deze tips, een dozijn nieuwe inzichten en ideeën, zijn onze opdrachtgevers naar huis gegaan. Alles wat is besproken werken wij weer uit tot een plan voor de rest van het jaar, zodat zij zelf verder kunnen bouwen aan hun merk. En wij zijn als sparringspartner altijd bereikbaar.

FNKE TIME is er dus voor ondernemers die een frisse blik nodig hebben op wat ze aan het doen zijn. Of (startende) ondernemers die een nieuwe dienst of product hebben en willen sparren waar de kansen liggen. Maar ook voor vakgenoten die (alleen) op een afdeling PR / Communicatie / Marketing zitten en die binnen hun organisatie niet serieus van gedachten kunnen wisselen over het vak.

Kost dat?

FNKE TIME kan al vanaf €750, inclusief uitwerking. Zin om met ons te sparren en serieus te werken aan jouw merk? Laat het ons weten!