IPKW = liefde op het eerste gezicht

Na maanden van bezichtigingen, onderhandelingen en verder zoeken wees Mark van Strijbosch en Thunissen ons op de Ateliers van IPKW, het voormalige AKZO terrein aan de rand van de stad.
Vanaf het eerste moment ben ik verliefd op deze plek. IPKW is groen en staat vol met oude toffe gebouwen. Ons ‘nieuwe’ kantoor is een voormalige spinnerij voor autobanden en tevens het eerste herontwikkelingsproject van IPKW. De gehele vloer is opgedeeld in vijf grote kantoren en de enige toevoeging die het IPKW heeft gedaan is het plaatsen van muren. De brandvlekken van de ontmanteling zijn nog zichtbaar aanwezig op de hoge plafonds en onder ons kantoor is er een petflessen recycle bedrijf actief. Een mooie combinatie van zware en lichte industrie, precies waar IPKW voor staat.

IPKW Hoofdstraat
 

IPKW is zelf actief bij het verbinden van parkbewoners. Zo zijn ontwerpers Klaas Kuiken en Luuk Wiehink aan de slag gegaan met (rest)materialen van bedrijven op het park, met de toffe  IPKW collectie als gevolg.

FNKE voelt zich als een vis is het water tussen de prachtige, historische gebouwen en de creativiteit die door het park bruist. Op IPKW is FNKE ook helemaal klaar voor de toekomst. IPKW past bij FNKE en geeft ons de ruimte om te groeien.

Update

We zijn inmiddels weer verhuisd

Ons nieuwe bezoekadres:
Westervoortsedijk 73 KB
6827 AV Arnhem

Ons nieuwe postadres:
Postbus 882
6800 AW Arnhem