FNKE is trots op zijn klanten. Daarom laten wij graag zien wat onze klanten willen, wat wij voor ze hebben gedaan en wat wij daarmee hebben bereikt. Wil je hier bij komen staan? Neem dan contact op met FNKE.

Een content marketing campagne voor Oxxio

Hoe komen we op een andere manier dan sales in contact met de doelgroep en creëren we merkvoorkeur?

Lees verder

Mar 25, 2020

Media-aandacht voor ProRail bij De Ontknoping Utrecht Centraal

De afgelopen tien jaar heeft ProRail rondom Utrecht Centraal het spoor en de stationshal compleet vernieuwd. Dat zal niemand zijn ontgaan,..

Lees verder

Mar 20, 2020

Introductie van de JEE-O bloom series by Edward van Vliet

JEE-O ontwikkelde samen met de Nederlandse topontwerper Edward van Vliet de bloom series. In het voorjaar toonde JEE-O dit nieuwe..

Lees verder

Apr 5, 2019

Citymarketing campagne Reisbureau 'T Grune Hert

In 2017 hebben we met een aantal creatieve en betrokken Arnhemmers een nieuwe visie op citymarketing ontwikkeld. Dat leverde een prachtig.. Lees verder

Jan 8, 2019

Lancering campagne #invloedopjegeld met Knab

Begin dit jaar schreef Paul een blog over hoe je een waardevolle blogger herkent. Die blog werd gelezen door iemand op de..

Lees verder

Aug 16, 2018

ArnhemAANdag, een content marketing campagne voor duurzaamheid

Iedere gemeente en provincie worstelt met het halen van de klimaatdoelstellingen. Vaak wordt de oplossing gezocht in de grote gebaren,..

Lees verder

Jun 19, 2018

Een campagne voor de Arnhemse Korenbeurs ideeënwedstrijd

Met de feestelijke bekendmaking van de winnaar sluiten we een succesvolle campagne voor de Korenbeurs af. De Coöperatieve Eeterij mag zich..

Lees verder

May 17, 2018

Introductie: de nieuwe koers van Oxxio

Met een data-gedreven en geïntegreerde PR-campagne hebben wij de nieuwe koers van energieleverancier Oxxio geïntroduceerd.

Lees verder

Nov 30, 2017

Lancering van in4nite op Dutch Design Week

in4nite is een unieke samenwerking tussen 10 designers en de multinational Low & Bonar die samen op de Dutch Design Week nieuwe concepten..

Lees verder

Nov 21, 2017

Lancering van nieuwe carrière Paris Hilton bij SodaStream

Rond 1 april is wereldwijd de NanoDrop campagne gelanceerd met Paris Hilton in de hoofdrol. Niet als DJ/zakenvrouw/erfgenaam/realitystar..

Lees verder

Jul 1, 2017