FNKE is trots op zijn klanten. Daarom laten wij graag zien wat onze klanten willen, wat wij voor ze hebben gedaan en wat wij daarmee hebben bereikt. Wil je hier bij komen staan? Neem dan contact op met FNKE.

Introductie: de nieuwe koers van Oxxio

Met een data-gedreven en geïntegreerde PR-campagne hebben wij de nieuwe koers van energieleverancier Oxxio geïntroduceerd.

Lees verder

Nov 30, 2017

Wonderkind kiest voor PR-bureau FNKE

Scale-up Wonderkind kiest voor het PR-bureau FNKE.  Wonderkind vindt met artificial intelligence ‘onbereikbaar’ talent voor bedrijven en..

Lees verder

Nov 24, 2017

PR-bureau FNKE verzorgt campagne in4nite

PR-bureau FNKE verzorgt de PR-campagne voor in4nite. in4nite is een bijzondere samenwerking tussen multinational Low & Bonar en tien..

Lees verder

Nov 1, 2017

Lancering van nieuwe carrière Paris Hilton bij SodaStream

Rond 1 april is wereldwijd de NanoDrop campagne gelanceerd met Paris Hilton in de hoofdrol. Niet als DJ/zakenvrouw/erfgenaam/realitystar..

Lees verder

Jul 1, 2017

Meer bekendheid voor Knab Gemaksbeleggen met influencers

Door de blog ‘Hoe herken je een waardevolle blogger?’ zijn wij benaderd door Knab. Knab was op dat moment druk bezig met het vormgeven van..

Lees verder

May 1, 2017

FNKE is het nieuwe PR-bureau van Oxxio

FNKE is na een pitch het nieuwe PR-bureau voor energiebedrijf Oxxio. FNKE viel tijdens de pitch positief op door het enthousiasme en de..

Lees verder

Apr 30, 2017

SodaStream’s Shame or Glory-campagne in Nederland

SodaStream heeft op 15 november wereldwijd de Shame or Glory-campagne gelanceerd. Twee sterren uit Games of Thrones, The Mountain en Septa..

Lees verder

Apr 1, 2017

FNKE lanceert campagne #invloedopjegeld met Knab

Begin dit jaar schreef Paul een blog over hoe je een waardevolle blogger herkent. Die blog werd gelezen door iemand op de..

Lees verder

Mar 16, 2017

FNKE helpt ProRail bij De Ontknoping

De afgelopen tien jaar heeft ProRail rondom Utrecht Centraal het spoor en de stationshal compleet vernieuwd. Dat zal niemand zijn ontgaan,..

Lees verder

Feb 5, 2017

Succesvolle lancering Shame or Glory-campagne

Na maanden van voorbereiding is deze week de wereldwijde SodaStream Shame or Glory-campagne gelanceerd. Twee sterren uit Games of Thrones,..

Lees verder

Feb 1, 2017