FNKE is trots op zijn klanten. Daarom laten wij graag zien wat onze klanten willen, wat wij voor ze hebben gedaan en wat wij daarmee hebben bereikt. Wil je hier bij komen staan? Neem dan contact op met FNKE.

Case: introductie van de JEE-O bloom series by Edward van Vliet

JEE-O ontwikkelde samen met de Nederlandse topontwerper Edward van Vliet de bloom series. In het voorjaar van 2018 toonde JEE-O dit nieuwe..

Lees verder

Apr 5, 2019

Citymarketing campagne Reisbureau 'T Grune Hert

In 2017 hebben we met een aantal creatieve en betrokken Arnhemmers een nieuwe visie op citymarketing ontwikkeld. Dat leverde een prachtig.. Lees verder

Jan 8, 2019

Case: ArnhemAANdag, een laagdrempelige campagne voor duurzaamheid

Iedere gemeente en provincie worstelt met het halen van de klimaatdoelstellingen. Vaak wordt de oplossing gezocht in de grote gebaren,..

Lees verder

Jun 19, 2018

Case: een campagne voor de Arnhemse Korenbeurs ideeënwedstrijd

Met de feestelijke bekendmaking van de winnaar sluiten we een succesvolle campagne voor de Korenbeurs af. De Coöperatieve Eeterij mag zich..

Lees verder

May 17, 2018

Introductie: de nieuwe koers van Oxxio

Met een data-gedreven en geïntegreerde PR-campagne hebben wij de nieuwe koers van energieleverancier Oxxio geïntroduceerd.

Lees verder

Nov 30, 2017

Wonderkind kiest voor PR-bureau FNKE

Scale-up Wonderkind kiest voor het PR-bureau FNKE.  Wonderkind vindt met artificial intelligence ‘onbereikbaar’ talent voor bedrijven en..

Lees verder

Nov 24, 2017

Case: lancering van in4nite op Dutch Design Week 2017

in4nite is een unieke samenwerking tussen 10 designers en de multinational Low & Bonar die samen op de Dutch Design Week 2017 nieuwe..

Lees verder

Nov 21, 2017

PR-bureau FNKE verzorgt campagne in4nite

PR-bureau FNKE verzorgt de PR-campagne voor in4nite. in4nite is een bijzondere samenwerking tussen multinational Low & Bonar en tien..

Lees verder

Nov 1, 2017

Lancering van nieuwe carrière Paris Hilton bij SodaStream

Rond 1 april is wereldwijd de NanoDrop campagne gelanceerd met Paris Hilton in de hoofdrol. Niet als DJ/zakenvrouw/erfgenaam/realitystar..

Lees verder

Jul 1, 2017

Meer bekendheid voor Knab Gemaksbeleggen met influencers

Door de blog ‘Hoe herken je een waardevolle blogger?’ zijn wij benaderd door Knab. Knab was op dat moment druk bezig met het vormgeven van..

Lees verder

May 1, 2017