FNKE is na een pitch het nieuwe PR-bureau voor energiebedrijf Oxxio. FNKE viel tijdens de pitch positief op door het enthousiasme en de data-gedreven aanpak, die past bij de ambitie van Oxxio. Oxxio wil in 2017 de eerste app only energieleverancier van Nederland zijn en FNKE gaat daarbij helpen.

Oxxio kiest voor data-gedreven PR

“Een geweldige opdracht, waar we met veel plezier naar uitkijken. We zijn inmiddels al begonnen met het uitzetten van de strategie en het inzichtelijk maken van de grootste uitdagingen,” aldus Bram Jeurissen van PR-bureau FNKE. “Daarna gaan we met slimme, data-gedreven campagnes Oxxio als de logische energieleverancier voor de mobile millennial presenteren.”

PR-bureau FNKE Oxxio

Over FNKE

FNKE is een data-gedreven PR-bureau met ervaring op het gebied van geïntegreerde campagnes, activaties, merk- en productintroducties en content marketing. Het bureau werkt o.a. voor Arnhem, JEE-O, Knab, ProRail en SodaStream. FNKE werkt met intuïtie, strategisch inzicht en een groot netwerk, maar neemt beslissingen op basis van data. Data-gedreven PR-campagnes hebben een steviger fundament en zo maakt FNKE merkenbekender, toegankelijker en succesvoller.


Gerelateerde cases

Case: introductie van de JEE-O bloom series by Edward van Vliet

JEE-O ontwikkelde samen met de Nederlandse topontwerper Edward van Vliet de bloom series. In het voorjaar van 2018..

Lees verder

April 5, 2019

Citymarketing campagne Reisbureau 'T Grune Hert

In 2017 hebben we met een aantal creatieve en betrokken Arnhemmers een nieuwe visie op citymarketing ontwikkeld. Dat.. Lees verder

January 8, 2019