Strippenkaarten, wie kent ze niet? Binnen de bureauwereld is het uurtje factuurtje model nog steeds leidend. Bram schreef er het blog RIP het ouderwetse uurtje factuurtje blog over. Daarom zetten we, naast onze retainers, de stap naar een strippenkaart. Een heldere en overzichtelijk manier om diensten bij FNKE af te nemen, op basis van de toegevoegde waarde van de dienst.

Check onderaan de pagina waar je jouw strippen voor in kunt zetten! 

 

Strippenkaart A

Wil jij aan de slag met content marketing of PR? Dan zit je goed met Strippenkaart A. Deze kaart kun je bijvoorbeeld inzetten om een blog of persbericht te laten schrijven door een copywriter, een social media campagne te draaien of een spar-sessie met een specialist. Klik op de button en vraag meer info aan! 

 

Ik wil Strippenkaart A

 

Strippenkaart A FNKE

 

Strippenkaart B

Met Strippenkaart B timmer jij aan de weg. Deze strippenkaart is perfect als je strategisch advies wil én aan de slag wil met creatieve content. Je kunt deze kaart bijvoorbeeld inzetten voor FNKE time, website optimalisatie en een social media campagne. Meer weten? 

 

Ik wil Strippenkaart B

 

 

Strippenkaart B FNKE

 

Strippenkaart C

Met Strippenkaart C til jij de content marketing of PR van jouw merk naar een hoger niveau. Met een bomvolle strippenkaart kun je gebruik maken van al onze specialisaties. Wil je strategisch advies, je doelen en doelgroepen scherp krijgen en ze bereiken met content marketing of PR? Neem contact met ons op, dan laten wij je zien wat we voor jouw merk kunnen betekenen! 

 

Ik wil Strippenkaart C

 

 

Strippenkaart C FNKE (1)

 

 

Wat kun je met FNKE's Strippenkaarten? 

De mogelijkheden zijn ontelbaar! Oké, dat is een beetje overdreven, maar je kunt je strippenkaart voor veel verschillende diensten inzetten, wat je maar wil. We geven je een aantal opties! Neem contact met ons op om te horen wat we nog meer voor je kunnen doen. 

 

Social media campagne* - 3 strippen

Wil je meer verkeer naar je website of meer bereik op je social media posts? Met een social media campagne vergroten we het bereik van jouw merk. We targetten altijd op een zo specifiek mogelijke doelgroep, zodat het geïnvesteerde advertentiebudget efficiënt wordt ingezet. Na afloop van de campagne kunnen wij de resultaten in een rapportage verwerken (mits toegang tot het systeem).
*excl. advertentiebudget

 

SEO optimalisatie webpagina - 2 strippen

Met een SEO geoptimaliseerde website wordt je gevonden door je doelgroep. Door de SEO van je website te optimaliseren, scoor je hoger in de zoekresultaten van zoekmachines als Google. Wij kunnen je webpagina's SEO optimaliseren, zodat het organische bereik van je website stijgt. Lees hier meer over SEO optimalisatie website. 

 

Tone of voice bepalen - 4 strippen

Een tone of voice geeft richting aan hoe jouw merk communiceert, zowel op de website, op social media, in nieuwsbrieven en in persberichten. In een document geven wij de kaders aan waarbinnen je vanuit je merk kan communiceren. 

 

FNKE Time - 5 strippen 

Tijdens een online sessie van 2 uur helpen we je met al je content marketing en PR- vraagstukken. Binnen de sessie kunnen we doelstellingen bepalen voor jouw content marketing strategie, je doelgroepen scherp in kaart brengen en de strategie aanscherpen op basis van insights. Wil je de 2 uur liever inzetten voor een creatieve brainstorm sessie? Dan kan ook! Na afloop krijg je een strategisch document waar jij mee verder kan. Lees meer over FNKE Time.

 

Content marketingplan - 9 strippen

Een hands-on strategisch content marketingplan waarmee jij doelgroepgericht kan vlammen. We formuleren een meetbaar doel, dat bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. In het content marketingplan beschrijven we de doelgroepen die jij met je merk wil bereiken. We formuleren de kernboodschap en de middelen die wij adviseren om de doelgroep te bereiken. Lees meer over het content marketingplan.

 

Contentbox - 15 strippen

Heb je zelf de tijd of skills niet in huis om blogs en social media posts te schrijven? Wij bieden een contentbox aan met 3 blogs en 6 bijbehorende social media posts die je in kunt zetten om het verkeer naar je website te vergroten. 

 

Workshops

Wil je graag wat bijspijkeren op het gebied van content marketing en PR? We bieden verschillende workshops aan! 

  • Workshop copywriting - 5 strippen 

In een workshop van twee uur krijg je tips om makkelijker sterke teksten te schrijven. Of je nou sneller of creatiever wil schrijven, we geven je de tips & tricks die je een stevige pen geven! 

  • Workshop PR - 5 strippen 

Wil je weten hoe je jouw merk in de media krijgt? Hoe je de juiste journalisten benadert of wil je weten hoe je een persbericht opstelt? Met de workshop PR laten we je zien hoe je inzet op free publicity voor jouw merk. 

  • Mediatraining - 10 strippen

Hoe gaat de CEO van het bedrijf om met het scherpe vragenvuur van journalisten? Alles dat wordt gezegd ligt onder een vergrootglas en het is belangrijk dat jullie boodschap goed in de media komt. Met mediatraining komen jullie spot-on in beeld en zorgen jullie voor een ijzersterk imago.

 

"Bram gaf mij een mediatraining waardoor ik ad rem vragen van journalisten kon beantwoorden. Tijdens de training werd ik klaargestoomd, zodat ik precies wist hoe ik met lastige vragen tijdens een interview moest omgaan. Het resulteerde in een mooi artikel in Metro en CustomerFirst!"

-  Voormalig Brand Lead van Oxxio, Freddie Verweij  - 

 

  • Workshop Social Media - 5 strippen

Denk je regelmatig 'Shit, ik moet nog iets op Facebook zetten, maar ik weet niet wat'? Weet je niet goed hoe je Insta stories toepast voor jouw merk? Of haak je in op iedere nationale feestdag zodat je maar zo veel mogelijk berichten plaatst? Dan is de workshop Social Media iets voor jou. In een twee uur durende workshop vertelt onze social media specialist je alles wat je moet weten om relevant te zijn op social media. Als cadeautje krijg je onze template social media kalender mee. 

  • Workshop buyer persona - 5 strippen 

Goede content marketing en PR begint bij het opstellen van buyer persona's: fictieve personen van jouw ideale doelgroep. In een workshop nemen we je mee door het stappenplan buyer persona en laten we je zien hoe je doelgroep onderzoek doet. Hierna weet jij precies wie jouw persona's zijn, zodat je aan de slag kunt met doelgroepgerichte content marketing!

 

Wil jij een van onze strippenkaarten of wil je een op maat gemaakte workshop? Neem contact met ons op en we gaan voor je aan de slag!