Bij FNKE zijn we druk met het heruitvinden van PR en werken wij nauw samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. We verdiepen ons in de wereld van inbound PR. Naast creativiteit, intuïtie en ervaring is data een vast onderdeel van onze geïntegreerde aanpak.

In de afgelopen jaren hebben wij mooie klanten aan ons weten te binden. Wij werken onder andere voor gemeente Arnhem, CASA, JEE-O, Oxxio en SOLARWATT en we zijn hard op weg om meer mooie klanten aan ons te binden. Daarom zoeken we versterking!


Gezocht: PR-consultant

Onze nieuwe collega is goed met mensen. Vindt het leuk om op vrijdagmiddag de speakers te laten kraken en de discoballen overuren te laten draaien. Houdt van een potje flipperen, een wandeling vanuit ons prachtige kantoor in het centrum van Arnhem en geniet ervan om samen uitgebreid te lunchen op ons dakterras. Onze nieuwe collega zegt waar het op staat tijdens de wekelijkse pain & pride sessies en is besluitvaardig. 

Als deze persoonlijke eigenschappen jou op het lijf geschreven zijn, lees dan welke skills we van je vragen. 

Ben jij de PR-consultant die:

  • Influencers bij hun voornaam noemt en weet bij welke redactie je moet zijn om een verhaal gepubliceerd te krijgen.
  • Weet hoe je het succes van viral nieuws moet managen en het voor elkaar krijgt om ook minder nieuwswaardige verhalen gepubliceerd te krijgen.
  • Bij brainstorms klanten overtuigt met jouw visie en creatieve ideeën en deze ideeën vervolgens ook  weet te vertalen naar heldere strategieën en tactieken die uitvoerbaar zijn.
  • Het belangrijk vindt om doelen te stellen en die te behalen.
  • Houdt van structuur, het plannen van projecten en feilloos aanvoelt wanneer er actie wordt verwacht.
  • Een verantwoordelijkheidsgevoel heeft waar je u tegen zegt. 


Dan beloven wij je:
 

Altijd eerlijk en recht voor z’n raap te zijn, zodat je precies weet wat je aan ons hebt. Het beste uit jezelf te halen en je te helpen bij het omarmen van onze werkwijze. Wij geven je de ruimte om rollen en processen te verbeteren, ook al doe je dat in je eerste week.

Binnen je rollen ben je zelf verantwoordelijk. Je mag op basis van het doel en de verantwoordelijkheden zelf beslissingen nemen. Heb je op je tweede werkdag een geweldig idee? Dan beloven we nu alvast dat je dat ook echt mag gaan uitvoeren. Dat is hoe wij werken.

Verder beloven wij je om altijd in je te investeren. Wij geven je kansen om je kennis verder te ontwikkelen en je mag zelf bepalen waar je je jaarlijkse opleidingsbudget aan besteed. We beloven je goed te begeleiden en je de fijne kneepjes van het vak te leren.

Wij zorgen dat je werk makkelijker wordt gemaakt door de inzet van tools, trainingen en de juiste apparatuur: een Macbook en een mobiel abonnement van het huis. Verder hebben we flexibele werktijden, marktconform salaris, een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Beloof jij dat je ons verrast met een geweldige brief en dito cv? Dan beloven we dat we je uitnodigen voor een leuk gesprek. Upload je motivatie + cv via onderstaand formulier of mail naar team@fnke.nl. Heb je nog vragen, bel dan met Bram: 06-19596789.

De termijn voor inzending sluit 14 april 2019.