FNKE maakt merken bekender, toegankelijker en daarmee succesvoller. Dat doen wij met data-gedreven PR-campagnes. Voor onze campagnes zetten wij onderstaande diensten in om relevante zichtbaarheid te creëren voor de mensen voor wie wij werken.  

PR = relevante zichtbaarheid

FNKE zorgt dat merken relevant zichtbaar zijn. Dat doen wij door inzet van geïntegreerde PR-campagnes, waarin wij heldere keuzes maken op basis van beschikbare data.

Voor de start van een geïntegreerde campagne analyseren wij de bestaande data om zo tot waardevolle inzichten te komen. Daarmee zorgen wij voor succesvolle campagnes!

Geïntegreerde campagnes Geïntegreerde campagnes
Relevante zichtbaarheid voor merken, producten of diensten
Contentmarketing Contentmarketing
Content die de juiste snaar raakt
Events Events
Een originele lancering of activatie voor jouw merk
Influencer Marketing Influencer Marketing
De belangrijkste ambassadeurs aan het woord
Analyse & monitoring Analyse & monitoring
You can't manage what you can't measure
Trainingen Trainingen
Onze kennis overgebracht
FNKE TIME FNKE TIME
Verrast je met nieuwe inzichten en een frisse blik!

Net als de merken waarvoor wij werken, zoeken wij naar lange relaties met onze klanten. Ben je benieuwd wie die klanten precies zijn? Kijk dan bij onze cases.

FNKE stuff

Lancering van nieuwe carrière Paris Hilton bij SodaStream

Rond 1 april is wereldwijd de NanoDrop campagne gelanceerd met Paris Hilton in de hoofdrol. Niet als DJ/zakenvrouw/erfgenaam/realitystar maar als wereldverbeteraar en ... Lees verder

2 maanden geleden

Frustratie vrijdag – sollicitanten PR consultant

Beïnvloeden van de beïnvloeders is de platte betekenis van Public Relations. Dat betekent dat je onderzoek moet doen naar wie je wilt beïnvloeden, de doelgroep. Vervolgens ... Lees verder

1 maand geleden