PR-bureau FNKE: Inbound PR

FNKE is een PR-bureau met jaren ervaring op het gebied van inbound PR, geïntegreerde campagnes, activaties, merk- en productintroducties en content marketing.

Wij zijn PR opnieuw aan het uitvinden omdat wij weten dat het anders kan. Traditioneel maken PR-bureaus beslissingen op basis van intuïtie, ervaring en hun netwerk. De strategie is vaak: idee, persbericht, nabellen, publicaties, activatie, einde campagne.

FNKE werkt ook met intuïtie, ervaring en een groot netwerk maar wij nemen beslissingen gebaseerd op data. Het resultaat? Data-gedreven PR: dat zijn campagnes met een stevig fundament en dus een grotere kans op succes. Ook geen ellenlange strategieën maar hands-on, agile plannen waarmee direct gewerkt kan worden.

We geloven daarnaast in de inbound methodiek. Het heeft geen zin om een boodschap heel hard te gaan verkondigen en te pushen, dat is irritant. Wat niet irritant is, is mensen op het moment dat zij het nodig hebben een oplossing bieden voor hun vraag of probleem. Dat is in het kort wat inbound betekend.

Hoe dat precies in zijn werk gaat, lees je uiteraard op ons blog. Daar schrijven we over wat wij meemaken, zien en vinden van ons vak. Je kan ook het whitepaper inbound PR downloaden. Zo kan je alles nog rustig nalezen. 

Holacracy

FNKE is ook anders georganiseerd dan de meeste bedrijven. Zelfsturing en zelfontplooiing vinden wij belangrijk. Daarom werken wij met Holacracy, in het kort het besturingssysteem van ons bureau. Door onszelf op deze manier te organiseren, zijn wij flexibel, weet iedereen waar hij of zij aan toe is en weet je wat er van je verwacht wordt.

FNKE stuff

Case: introductie van de JEE-O bloom series by Edward van Vliet

JEE-O ontwikkelde samen met de Nederlandse topontwerper Edward van Vliet de bloom series. In het voorjaar van 2018..

Lees verder

Apr 5, 2019

De 7 content marketing trends van 2020

Content marketing is hot en mag niet ontbreken in je strategie. Ieder communicatiebureau op de hoek claimt inmiddels de..

Lees verder

Jan 16, 2020