PR-bureau FNKE: data-gedreven PR

FNKE is een PR-bureau met jaren ervaring op het gebied van geïntegreerde campagnes, activaties, merk- en productintroducties en content marketing.

Wij zijn PR opnieuw aan het uitvinden omdat wij weten dat het anders kan. Traditioneel maken PR-bureaus beslissingen op basis van intuïtie, ervaring en hun netwerk. De strategie is vaak: idee, persbericht, nabellen, publicaties, activatie, einde campagne.

FNKE werkt ook met intuïtie, ervaring en een groot netwerk maar wij nemen beslissingen gebaseerd op data. Het resultaat? Data-gedreven PR: dat zijn campagnes met een stevig fundament en dus een grotere kans op succes. Ook geen ellenlange strategieën maar hands-on, agile plannen waarmee direct gewerkt kan worden.

Hoe dat precies in zijn werk gaat, lees je uiteraard op ons blog. Daar schrijven we over wat wij meemaken, zien en vinden van ons vak.

Holacracy

FNKE is ook anders georganiseerd dan de meeste bedrijven. Zelfsturing en zelfontplooiing vinden wij belangrijk. Daarom werken wij met Holacracy, in het kort het besturingssysteem van ons bureau. Door onszelf op deze manier te organiseren, zijn wij flexibel, weet iedereen waar hij of zij aan toe is en weet je wat er van je verwacht wordt.

FNKE stuff

Case: ArnhemAANdag, een laagdrempelige campagne voor duurzaamheid

Iedere gemeente en provincie worstelt met het halen van de klimaatdoelstellingen. Vaak wordt de oplossing gezocht in de..

Lees verder

Jun 19, 2018

Inbound PR stap 3: Maak relevante content voor je doelgroep

In de PR-wereld draait het allang niet meer om wie het beste verkooppraatje over een bedrijf kan vertellen... Lees verder

Nov 12, 2018