FNKE is een Arnhems PR-bureau dat merken ziet als brandstof en consumenten als zuurstof. Twee elementen die zonder energie van buitenaf niet op elkaar reageren. Onze vonk creëert de ultieme verbinding en laat ze vlammen.

 

PR-bureau FNKE: data-gedreven PR

FNKE is een PR-bureau met jaren ervaring op het gebied van geïntegreerde campagnes, activaties, merk- en productintroducties en content marketing.

Wij zijn PR opnieuw aan het uitvinden omdat wij weten dat het anders kan. Traditioneel maken PR-bureaus beslissingen op basis van intuïtie, ervaring en hun netwerk. De strategie is vaak: idee, persbericht, nabellen, publicaties, activatie, einde campagne.

FNKE werkt ook met intuïtie, ervaring en een groot netwerk maar wij nemen beslissingen gebaseerd op data. Het resultaat? Data-gedreven PR: dat zijn campagnes met een stevig fundament en dus een grotere kans op succes. Ook geen ellenlange strategieën maar hands-on, agile plannen waarmee direct gewerkt kan worden.

Hoe dat precies in zijn werk gaat, lees je uiteraard op ons blog. Daar schrijven we over wat wij meemaken, zien en vinden van ons vak.

Holacracy

FNKE is ook anders georganiseerd dan de meeste bedrijven. Zelfsturing en zelfontplooiing vinden wij belangrijk. Daarom werken wij met Holacracy, in het kort het besturingssysteem van ons bureau. Door onszelf op deze manier te organiseren, zijn wij flexibel, weet iedereen waar hij of zij aan toe is en weet je wat er van je verwacht wordt.

FNKE stuff

Frustratie vrijdag – sollicitanten PR consultant

Beïnvloeden van de beïnvloeders is de platte betekenis van Public Relations. Dat betekent dat je onderzoek moet doen naar wie je wilt beïnvloeden, de doelgroep. Vervolgens ... Lees verder

1 maand geleden

Paul Clappers treedt toe als partner bij PR-bureau FNKE

PR-bureau FNKE, gespecialiseerd in data-gedreven PR, heeft vanaf vandaag twee partners: Bram Jeurissen en Paul Clappers. Na bijna twee jaar werkzaam te zijn geweest bij ... Lees verder

1 maand geleden